Agenția Națională pentru Romi lansează sesiunea de finanțare nerambursabilă de proiecte, în cadrul Programului „Romi pentru România”

Agenția Națională pentru Romi lansează sesiunea de finanțare nerambursabilă de proiecte, în cadrul Programului „Romi pentru România”

Agenția Națională pentru Romi lansează sesiunea de finanțare nerambursabilă de proiecte, în cadrul Programului „Romi pentru România”, pentru care se acordă finanțări nerambursabile din fonduri publice, alocate instituției de la bugetul de stat, aferent anului 2024 la capitolul ”transferuri interne”. Metodologia finanțării din 2024 s-a aflat în consultare publică în perioada 23 februarie – 4 martie 2024.

Bugetul total al schemei de finanțare: 900.000 lei.

Bugetul proiectelor depuse spre finanțare trebuie să se încadreze între minim 100.000 lei si maxim 150.000 lei, finanțarea asigurată de ANR reprezentând maximum 90% din valoarea totală a proiectului.

Durata proiectelor finanțate se încadrează în perioada: 13 mai – 30 septembrie 2024.

Eligibilitatea solicitanților: asociații și fundații constituite conform OUG nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, care desfășoară activități ce se încadrează în obiectivele programului și respectă principiul participării active a romilor la implementarea proiectului. Detalii în metodologia programului disponibilă în link-ul de mai jos.

Termenul limită de depunere a cererilor de finanțare: 8 Aprilie 2024.

Detaliile programului, calendarul și documentația necesară sunt disponibile la adresa următoare:

http://www.anr.gov.ro/index.php/anr/proiecte-programe/finantari/finantari-2024?fbclid=IwAR1b-Nl3oRGIweVhFC4Okn_imjRg3bYQDsBdzLdK7uA9HV4aNH6AFp7uEN0

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Programului pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Ministerului Fondurilor Europene și nu poate fi luată în niciun fel pentru a reflecta opiniile Comisiei Europene

Susținut de Programul pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene

GDPR
Harta site
Sari la conținut Click to listen highlighted text!
bahsegel giriş
onwingunceladres.com
wipbet wipbet
betrupi giriş betrupi giriş betrupi giriş venüsbet fenomenbet aresbet mrcasino betlio giriş betlio giriş betlio giriş