APEL AL COMITETULUI ȘTIINȚIFIC AL AGENȚIEI PENTRU DREPTURI FUNDAMENTALE

APEL AL COMITETULUI ȘTIINȚIFIC AL AGENȚIEI PENTRU DREPTURI FUNDAMENTALE

Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA) scoate la concurs 11 posturi în cadrul Comitetului științific. Mandatul noilor membri va începe la 04.05.2023 și se va încheia la 03.06.2028.
FRA este agenția specializată a Uniunii Europene însărcinată cu furnizarea de consultanța, asistenta si expertiza în domeniul drepturilor fundamentale pentru instituții, organisme, oficii, agenții și autorități relevante ale Uniunii și ale statelor membre. Domeniul de interes al Agentiei se imparte in mai multe categorii dupa cum urmeaza : discriminare, acces la justitie, rasism/xenofobie, protectia datelor, drepturile victimelor si ale copiilor.
Comitetul științific este un centru de experți în materie de drepturi ale omului, care supraveghează activitatea Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene.
Acesta este alcătuit din 11 persoane independente, cu înaltă calificare în domeniul drepturilor fundamentale și cu competențe adecvate în materie de calitate științifică și metodologii de cercetare.
Candidații trebuie să își depună candidatura pe cale electronică pe site-ul agenției: http://fra.europa.eu/en/about-fra/recruitment/vacancies
Data limită pentru depunerea candidaturilor este 19.09.2022, ora 13:00 GMT+1 ( 15:00 ora locală).

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Programului pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Ministerului Fondurilor Europene și nu poate fi luată în niciun fel pentru a reflecta opiniile Comisiei Europene

Susținut de Programul pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene

GDPR
Harta site
Sari la conținut Click to listen highlighted text!
bahsegel giriş
onwingunceladres.com
wipbet wipbet
betrupi giriş betrupi giriş betrupi giriş venüsbet fenomenbet aresbet mrcasino betlio giriş betlio giriş betlio giriş