International Holocaust Remembrance Alliance : Cea de-a doua conferință internațională privind Genocidul Romilor, Zagreb, Croația – 11-12 Septembrie 2023

Genocidul romilor rămâne una dintre crimele mai puțin cunoscute ale erei naziste. Trebuie să lucrăm împreună împotriva distorsionării acestei teribile istorii.

Președinția croată a IHRA – Alianța Internațională pentru Memoria Holocaustului – a găzduit săptămâna aceasta cea de-a doua conferință internațională, cu tema „Combaterea denaturării Holocaustului și a discriminării împotriva romilor prin cercetare și educație”.

Echipa Agenția Națională pentru Romi, condusă de președintele Iulian Paraschiv, a participat activ la această conferință, în care experții IHRA din mediul academic, reprezentanții guvernamentali, specialiștii în politici publice și reprezentanții societății civile rome s-au reunit pentru a schimba informatii, a prezenta stadiul cercetarilor si oferi si primi feedback, în scopul contracarării Distorsionării Holocaustului și a combate discriminarea romilor prin cercetare si educație.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Programului pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Ministerului Fondurilor Europene și nu poate fi luată în niciun fel pentru a reflecta opiniile Comisiei Europene

Susținut de Programul pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene

GDPR
Harta site
Sari la conținut Click to listen highlighted text!
bahsegel giriş
onwingunceladres.com
wipbet wipbet
betrupi giriş betrupi giriş betrupi giriş venüsbet fenomenbet aresbet mrcasino betlio giriş betlio giriş betlio giriş