Raportul MLDPA privind așezările informale

Raportul MLDPA privind așezările informale

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației implementează, în parteneriat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și cu sprijinul tehnic al Băncii Mondiale, un proiect pe tema fenomenului așezărilor informale, finanțat prin Instrumentul de sprijin tehnic (IST – DG REFORM).

În luna iunie 2022, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a publicat primul raport privind așezările informale (disponibil la următorul link: https://www.mdlpa.ro/pages/habitat), pe baza datelor colectate conform Ordinului ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației nr. 3494/27.07.2020 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul.

Raportul prezintă prima sinteză a datelor privind așezările informale, colectate de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) cu sprijinul administrațiilor publice de la nivel local și județean. Toate cele 41 de județe și municipiul București (sectoarele 2 și 3) au transmis informațiile centralizate Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Datele colectate au stat la baza fundamentării măsurilor promovate prin Strategia Națională a Locuirii pentru perioada 2022-2050 și a intervențiilor implementate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 10 „Fondul local”

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Programului pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene. Conținutul acestei publicații este responsabilitatea exclusivă a Ministerului Fondurilor Europene și nu poate fi luată în niciun fel pentru a reflecta opiniile Comisiei Europene

Susținut de Programul pentru drepturi, egalitate și cetățenie al Uniunii Europene

GDPR
Harta site
Sari la conținut Click to listen highlighted text!
bahsegel giriş
onwingunceladres.com
wipbet wipbet
betrupi giriş betrupi giriş betrupi giriş venüsbet fenomenbet aresbet mrcasino betlio giriş betlio giriş betlio giriş